Què és l'AMPA

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes és una entitat que intervé activament en la vida escolar del nostre centre, el CEIP Gerbert d'Orlhac.

L'AMPA realitza tasques d'organització, participació, representació i formació. Representa a totes les famílies i fa de pont entre elles i l'escola. Gestiona els diners de les persones associades i els inverteix en activitats o material que beneficien a l'escola. L'AMPA també fa un seguiment i valora el funcionament del centre escolar, promou la formació per a pares i mares amb xerrades d'interès educatiu i social, té un representant dels pares i de les mares al Consell Escolar de centre i també està representada a la Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat i al Consell Escolar Municipal.

Per a qualsevol informació o pregunta que volgueu adreçar a l'AMPA, així com per proposar textos, temes de debat, o qualsevol altra cosa en relació a aquest  blog, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: comunicacio.gerbert@gmail.com

Us recordem que, normalment, l'AMPA es reuneix cada segon dijous de mes, a les 20.30 h, a l'escola. Les convocatòries les trobareu penjades en aquest blog a l'apartat corresponent. Mares i pares, tothom està convidat a venir i a participar.

La junta de l'AMPA pel curs 2016-2017 està formada per: